Jolanda Zijderveld kindercoaching – Ik leer leren

Ik leer leren

De training ‘Ik leer leren’ is een speciaal ontwikkeld programma dat kinderen slimme handvatten biedt voor makkelijker en efficiënter leren. De training is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Er zijn twee manieren om de training te volgen: een individueel coachingstraject of een groepstraining.

De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd en inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren. Met de ‘Ik leer leren’-training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede!

  • Je ontdekt je eigen manier van leren
  • Je leert omgaan met faalangst en motivatie
  • Je leert plannen en organiseren
  • Je leert omgaan met concentratie
  • Je leert op een slimme manier je hersenen gebruiken

De ‘Ik leer leren’-training is uitermate geschikt om kinderen voor te bereiden op leertaken vanaf groep 7/8 en de brugklas. Ook jongeren in het tweede leerjaar tot en met het examenjaar van de middelbare school die vastlopen omdat ze de basisschool op hun sloffen doorliepen, hebben erg veel aan de training. Voor ieder trainingsonderdeel werk ik met uitdagende werkvormen waardoor je als kind op verschillende manieren wordt geprikkeld. Denken, voelen, doen en zoveel mogelijk zintuigen gebruiken om te leren, dat is de uitdaging. Zo nodig kan ik extra coaching geven. Ik signaleer en help je verder.

Ik geef de groepstraining in vijf bijeenkomsten van anderhalf uur voor € 249,- inclusief werkboek. Kijk in de agenda voor de data van de eerstvolgende groepstraining. Het is altijd mogelijk om bij mij een individueel coachingstraject te volgen. Neem contact met me op over de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de methode, kijk op ikleerleren.nl.

Jolanda Zijderveld