Jolanda Zijderveld kindercoaching – Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Zijderveld, ik ben 44 jaar en ik ben moeder van Fleur (16 jaar).
Na de middelbare school heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Daarna heb ik o.a. een aantal jaren als (ambulant) begeleider gewerkt en heb ik vrijetijdsbesteding en logeeropvang geboden aan kinderen met o.a. gedragsproblemen, ADHD en autisme.
In 2007 kwam ik in het (praktijk-)onderwijs terecht en heb ik de opleiding ‘Docent omgangskunde’ gedaan. Na een flink aantal jaren voor de klas te hebben gestaan, werk ik nu in de functie van zorgcoördinator.

Omdat ik naast het lesgeven de individuele begeleiding aan kinderen ook erg interessant vond, heb ik in 2009 de training ‘de kunst van kindercoaching’ gevolgd.

Nadat ik in de afgelopen jaren verschillende andere opleidingen en trainingen heb afgerond, veel geoefend heb met kinderen uit mijn omgeving, ben ik in Januari 2018 gestart met mijn eigen kindercoachpraktijk.

U en uw kind zijn van harte welkom in mijn praktijk aan huis. Ook bied ik trainingen en workshops aan voor pubers en ouders van pubers. Neem contact met me op over de mogelijkheden of neem een kijkje bij de Agenda

Jolanda Zijderveld