Jolanda Zijderveld kindercoaching – Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Zijderveld, ik ben 39 jaar en ik ben moeder van Fleur (12 jaar).

Na de middelbare school heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Daarna heb ik o.a. een aantal jaren als (ambulant) begeleider gewerkt en heb ik vrijetijdsbesteding en logeeropvang geboden aan kinderen met o.a. gedragsproblemen, ADHD en autisme.
Ruim 10 jaar geleden kwam ik in het (praktijk-)onderwijs terecht en heb ik de opleiding Docent omgangskunde gedaan.

Naast het lesgeven vind ik individuele begeleiding aan kinderen ook erg interessant en in 2009 heb ik de training ‘de kunst van kindercoaching’ gevolgd.

Nadat ik in de afgelopen jaren verschillende andere opleidingen en trainingen heb afgerond, veel geoefend heb met kinderen uit mijn omgeving, besloot ik om mijn eigen kindercoachpraktijk op te zetten.

U en uw kind zijn van harte welkom in mijn praktijk aan huis. Ook bied ik training en workshops aan voor pubers en ouders van pubers. Neem contact met me op over de mogelijkheden!

Jolanda Zijderveld