Jolanda Zijderveld kindercoaching – Theekransjes

Theekransjes

Ik organiseer verschillende theekransjes voor verschillende doelgroepen met verschillende thema’s. Zoals een theekransje voor kinderen die faalangstig zijn, kinderen van gescheiden ouders, theekransjes speciaal voor moeders en dochters enz. Theekransjes zijn absoluut niet alleen voor meisjes! Er zijn ook stoere theekransjes speciaal voor jongens!

De eerste officiële Theekransjes zijn in 2014 begonnen speciaal voor meisjes van de basisschool, dit was zo’n succes dat er inmiddels al veel meer verschillende Theekransjes zijn ontstaan in Nederland en België. Ook ik heb me erbij aangesloten!

Tijdens de theekransjes schenken we thee uit speciale kopjes, maar natuurlijk mag je ook iets anders drinken. Uiteraard zit er ook iets lekkers bij! Dit alleen is al super gezellig natuurlijk, maar wat doen we nog meer tijdens een theekransje?

We praten over wat ons bezighoudt (afhankelijk van het thema) en er zullen verschillende werkvormen gebruikt worden. Dit kan een creatieve werkvorm zijn, maar ook spelvormen komen langs. Of een combinatie hiervan.

Houd mijn facebookpagina in de gaten voor de theekransjes die eraan komen.

Jolanda Zijderveld